vrijdag 28 maart 2014

Have a Break

Have a Break  20% korting t/m 7 april

Een mooie kit geschikt voor al jouw foto's. Met een veel elementen gebaseerd op high tea, party's, pick nick en ook foto's van een gezellig koffie/thee uurtje met vrienden of familie.

Deze kit is gecoördineerd met de freebie voor de Freebie Uitdaging April/Mei. De Freebie heb ik samen met Femke van Dutchdots gemaakt en de uitdaging staat 1 april online.





http://winkel.digiscrap.nl/Have-a-Break/

Washi Tape no.1 van Erica Zwart

Hallo allemaal,

Mijn laatste release voor het Digiscrap Event: een verzameling van 15 verschillende stukjes washi tape. Ze zijn een heel klein beetje transparant, net als de 'echte' en er zit een losse vouw bij die je heel gemakkelijk aan de tape vast kunt clippen. Zo lijkt het helemaal net echt!

Zoals gebruikelijk zijn alle nieuwe producten afgeprijsd (-20%) gedurende het eerste weekend, dus ga snel naar de winkel, hier.



Een aantal mooie voorbeelden van mijn team:
Margje:


Crafty Kacy:


lkdavis:


patsyt:


Scrappie Irene:


In verband het Digiscrap weekend volgende week heb ik dan geen nieuwe release. Ik hoop de week erna weer iets nieuws voor de winkel klaar te hebben. Alvast een fijn weekend gewenst, geniet van het mooie weer en maak veel foto's!

zondag 23 maart 2014

Blending Bokeh Overlays

Nieuw hier in de winkel:

http://winkel.digiscrap.nl/Blending-Bokeh-Overlays/

Blending Bokeh Overlays

13 mooie overlays om verschillende bokeh effecten te geven aan je foto's en layouts










Striped Papers no.8 en no.9 van Erica Zwart

Het is geen geheim dat ik van streepjes hou. Ik kan leuk gestreept inpakpapier, servetten of notitieboekjes heel moeilijk weerstaan  :smiley_girlgiggle: ik word er altijd zo vrolijk van! In de winkel zijn Striped Papers no.8 en 9. Klik hier om direct naar mijn winkel te gaan.




En een paar leuke voorbeelden van mijn team:
patsyt:


jetjez:


Margje:


Hou je van washi tape? Kijk dan volgende week weer in mijn winkel  :smiley_superwink:
Fijn weekend gewenst!

vrijdag 14 maart 2014

nieuwe paperpacks

3 nieuwe paperpacks, nu in de winkel. Geschikt voor al jouw foto's en heel mooi om te blenden.
20% korting dit weekend.







http://winkel.digiscrap.nl/Happy-Scrap-Arts/

Point and Shoot full kit van Erica Zwart

Hallo allemaal,

Eindelijk heb ik weer eens een volledige kit gemaakt, dit keer over fotografie. Het is een zeer veelzijdige kit geworden met 9 achtergronden en 48 unieke elementen waaronder heel veel brushes, maskers, word art, stickers, flairs, washi tape, frames, filmstrips en acrylic cameras. Verder zitten veel elementen in 2 versies in dit pakket, namelijk in een strakke en grungy versie. Voor elk wat wils dus!
Klik hier om naar de winkel te gaan! Zoals gewoonlijk zijn alle nieuwe producten 20% afgeprijsd gedurende het eerste weekend.

Mijn team is de afgelopen week flink uitgebreid en ze zijn echt helemaal los gegaan met deze kit. Hieronder volgen eerst de previews en daarna een aantal inspirerende layouts. Kijk voor nog veel meer voorbeelden in de winkel.





woensdag 12 maart 2014

Colorplay No1 --> Pretty Dutch Designs

Hallo allemaal!

Ik heb een nieuw paperpakketje uit!
Het zijn handgeschilderde papers met vrolijke kleuren en glitters (niet op alle papers zitten glitters). Met het prachtige weer van deze week en deze vrolijke papers kan mijn week niet meer stuk!

http://winkel.digiscrap.nl/Colorplay-No1/

Ik hoop dat jullie de papers mooi vinden want er komen nog meer ;)
Tot en met vrijdag zit er 10% korting op de papers!

Liefs Chantal van PRetty Dutch Designs

New Eggs en Bread Ties

2 nieuwe kitjes met elementjes, ook voor commercieel gebruik.
Eggs-eieren; voor al jouw paasprojecten en layouts

Bread Ties - broodzak sluitingen; te gebruiken als een leuk accentje op jouw layout, je kunt  er bijv. een naam, datum enz op zetten
 

vrijdag 7 maart 2014

Dutch Choice maart-apri l2014

Dutch Choice

Een initiatief van de Digiscrap Designers

 
***
Na een zachte winter lijkt het voorjaar nu al zijn intrede te doen. Een zonnetje op je gezicht, struiken die al fris groene blaadjes krijgen, wie krijgt er geen lentegevoel van? Het frisse kleurenpalet van deze Dutch Choice past daar perfect bij. Schitterende kleuren waar weer mooie producten mee zijn gemaakt door de Digiscrap designers. Zij hebben allen met hetzelfde kleurenpalet gewerkt en zo zijn er totaal verschillende producten gemaakt maar wel in dezelfde kleurstelling. Het idee van de Dutch Choice is dat je zelf naar hartelust kunt combineren met producten van verschillende designers en die dan toch perfect met elkaar matchen qua kleurstelling. Alle producten zijn apart verkrijgbaar in de winkel. Op 7, 8 en 9 maart zelfs met 20% korting dus kijk snel wat een geweldige producten er zijn gemaakt door onze designers en profiteer nu nog van de korting!
 

***
Voordat we alle Dutch Choice producten per designer laten zien, kun je hieronder eerst inspiratie opdoen door de geweldige layouts die met deze producten zijn gemaakt door ons Creative Team!

 
 
 
 
 
 
 
 
***
En dit zijn de Dutch Choice producten van deze maand gespecificeerd per designer. Als je op de preview klikt, kom je direct in de winkel van de betreffende designer. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
***
Digiscrap Uitdaging
Digiscrap start weer met de uitdagingen!!! We gaan tweemaandelijks een uitdaging plaatsen van een duo designers, waarbij je mooie spullen kunt downloaden en geweldige prijzen kunt winnen! Dit is de eerste in wat vast een mooie traditie gaat worden! De uitdaging loopt inmiddels al een maand maar je kunt in de maand maart nog steeds mee doen. Ga aan de slag met deze geweldige mini kit!
Omdat de start in februari was en dat de maand van Valentijn is, hebben jopkedesigns en Page.One in het kader daarvan onder hun gezamenlijke label CO&ZO een mini kit gemaakt (22 elementen en 8 papers), welke jullie nodig hebben als je mee wilt doen aan de februari uitdaging.
 
Naast de kit, die je krijgt als freebie kun je met je deelname ook nog eens geweldige prijzen winnen! Zoals:
De 1e prijs: Een fotoboek 21x21 met harde kaft t.w.v. € 19,95! beschikbaar gesteld door onze eigen Digiscrap Fotoservice!
De 2e prijs: Een couponcode t.w.v. 7,50 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
De 3e prijs: Een couponcode t.w.v. 5,00 euro vrij te besteden in de winkels van jopkedesigns en Page.One
Wil je graag meedoen en weten wat je moet doen? Ga dan snel naar het forum en lees er alles over: Digiscrap Uitdaging februari/maart 2014 en ga direct aan de slag!
***
Digiscrap Event 2014
Net als vorig jaar hebben wij de geweldige locatie de Buiteling in Wenum Wiesel vastgelegd voor het volgende Digiscrap event! We doen het een maand later dan dit jaar om de kans op mooi weer iets groter te laten zijn. Geef je nu op om verzekerd te zijn van geweldige ervaringen en ontmoetingen tijdens het digiscrap weekend! Want wat is er nu leuker dan een dag of een heel weekend met gelijkgestemden en je hobby bezig te zijn? Even lekker creatief bezig zijn, een heerlijke gelegenheid om een beetje 'me time' te pakken. Neem ook gerust een vriendin/buurvrouw/nicht/tante/kennis of je moeder mee als zij digiscrappen ook willen leren kennen. We garanderen je dat je zeer geïnspireerd weer terug naar huis gaat!
 
***
 
Jouw mooiste layouts laat je natuurlijk afdrukken bij onze eigen fotoservice! Digiscrap Fotoservice levert de mooiste fotoproducten zoals fotoboeken, fotoalbums, kalenders, wenskaarten, canvassen en speciale fotoproducten zoals de hele luxe wanddecoratie. Het leveren van deze fotoproducten mag niet ontbreken op de Digiscrap Digitaal scrappen website. Omdat wij als geen ander weten hoeveel tijd jullie steken in het ontwerpen van de schitterende layouts, vinden wij dat de fotoproducten niet onder mogen doen voor deze kwaliteit. Met een betrouwbare en ervaren drukkerij willen wij graag de producten leveren zodat wij samen jullie ontwerpen op een voetstuk kunnen plaatsen. En wij zijn ervan overtuigd dat wij jullie verwachting en dromen uit laten uitkomen.
Wij zorgen voor de kroon op jouw werk want bij ons is de klant koning!
 
Digiscrap Fotoservice is het beste adres om van jouw mooiste digitaal vastgelegde herinneringen prachtige fotoproducten te maken. Met de gratis fotosoftware kun je heel eenvoudig en snel je eigen persoonlijke fotoalbum, fotoboek, verjaardagskalender, jaarkalender, wenskaarten, wanddecoratie of foto op canvas maken.
Ontdek zelf hoe gebruikersvriendelijk de fotosoftware is en geef je creativiteit de ruimte. Deel je mooiste fotomomenten met je familie en vrienden. Digiscrap Fotoservice zorgt voor de beste kwaliteit, een scherpe prijs en een uitstekende service!
***